NYC Plåt arbetar med hållbara materialval

Vi arbetar med ett brett utbud av material som är kända för sin hållbarhet, inklusive aluminium, koppar, zink och rostfritt stål.

Vi är ansvarsfulla både mot dig som kund och vår miljö

Det är väldigt viktigt att vi är ansvarsfulla mot vår miljö, och det är därför vi alltid strävar efter att använda material som inte bara är hållbara utan också miljövänliga. Vi arbetar med ett brett utbud av material som är kända för sin hållbarhet, inklusive aluminium, koppar, zink och rostfritt stål. Dessa material har en lång livslängd och kan återanvändas eller återvinnas när de når slutet av sin livscykel. Vi arbetar också med att använda tekniker som minskar vårt avfall, exempelvis genom att optimera våra produktionsprocesser och minska spill.

Vi är stolta över att jobba med hållbara material och göra vårt bidrag för en mer hållbar framtid. Kontakta oss gärna för att få veta mer om vårt arbete med hållbara material, eller om du vill diskutera hur vi kan hjälpa dig med dina projekt på ett hållbart sätt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Aluminium

Ett robust och hållbart material som syns bra på långt håll. Materialet är miljövänligt på det sättet att det är återvinningsbart och rostar ej. Därför passar det extra bra för utomhusbruk, men även inomhus.

Stålplåt

Stålplåt är den mest använda metallen på jorden. Stål är återvinningsbart och miljövänligt på det sättet och kan återvinnas om och om igen utan att förlora någon som helst integritet.

Rostfritt stål

Rostfritt stål uppfattas allmänt vara ett miljövänligt och stabilt material eftersom det inte avger några hälsoskadliga eller irriterande ämnen. Stål binder inte heller fukt som på sikt kan orsaka allergier och hälsoproblem. Därför kan det med fördel användas där kraven på hygien är höga.

Zink

Zink är en ljus, gråblå, lätt formbar metall och är en naturlig byggsten i miljön. Hela 80% av den zink vi använder kan återanvändas, och på så sätt är zink ett mer miljövänligt alternativ än flera andra metaller.

Koppar

Koppar är en av de livsnödvändiga tungmetaller som inte är miljöfarliga.

Vi gillar kakor, gör du?

Kontakta oss för offert

Vi på NYC Plåt AB tror på att ge våra kunder den bästa möjliga service. Om du har frågor eller behöver hjälp med plåtarbeten så är du välkommen att kontakta oss. Vi är experter på plåt och vi har erfarenheten och kunskapen som krävs för att lösa alla dina problem.

Fyll i formuläret eller ring oss på 076-006 06 73 så ser vi till att allt blir gjort på rätt sätt.

Ni når oss även på mailen: info@nyplat24.se

NYC Plåt AB Plåtslagare i Malmö, Trelleborg och Lund med omnejd

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller önskar en offert på ett arbete.

Ni når oss även på info@nyplat24.se