Om NYC Plåt

Vi på NYC Plåt AB har en lång erfarenhet av att arbeta med plåt runtom i Skåne.

Rivning av skorstenar #Balders Hage

Vår bakgrund och framtidsvision

NYC Plåt grundades 2020 av Charlie Gyllenflamma. Charlie har över 15 års erfarenhet som plåtslagare. Kvalitet och yrkesstolthet är våra ledord. Alla kunder har ett värde och alla ska känna sig trygga i att dem får en riktigt bra produkt. Vår vision är att överlämna jobb vi är stolta över.

Kompetensen och yrkesskickligheten hos våra plåtslagare är den viktigaste byggstenen i vår vision att bygga ett starkt varumärke. Alla som får möjligheten att jobba i vårt team får arbeta och utvecklas i en trivsam miljö. Varje länk i vårt företag är lika viktig.

Vår långa erfarenhet av att arbeta med plåt runtom i Skåne har gett oss möjligheten att bygga upp ett rykte som en pålitlig och ansedd leverantör av plåttjänster i området. Vi är stolta över att ha många nöjda kunder som har valt oss för deras plåtarbetsbehov.

Vackra plåtdetaljer på en uteplats

Från mindre reperationer till större projekt

Vårt team på NYC Plåt AB består av erfarna och kunniga plåtslagare som är väl förtrogna med de senaste teknikerna och metoderna inom plåtbearbetning. Vi tar hand om allt från mindre reparationer till större projekt och vi arbetar alltid med högsta kvalitet och precision för att säkerställa att våra kunder är nöjda med resultatet.

Vi har en omfattande erfarenhet av att arbeta med alla typer av material, inklusive koppar, aluminium, rostfritt stål, zink och mycket mer. Vi arbetar alltid med högsta standard för att se till att våra kunder får den högsta kvaliteten. Vi vet att varje projekt är unikt och vi anpassar våra lösningar efter varje kunds specifika behov och önskemål. Vi tar oss tid att lyssna på våra kunder och arbetar tillsammans med dem för att hitta den mest lämpliga och kostnadseffektiva lösningen för deras projekt.

Stolta sponsorer av Malmö taekwondo.

Vi är medlemmar i Plåt & Ventföretagen

Vad säger våra kunder om oss?

De vi värdesätter med relationen till NYC Plåt är deras kunskap, noggrannhet och grymma service. Resultatet är snyggt och korrekt och inom avtalad tid, precis som vi vill jobba.

Magnus - Milessons Glas och montage

NYC Plåt är en tillförlitlig samarbetspartner, tydliga, lätta att ha och göra med helt enkelt. Mycket bra i utförande och rimliga i priser. Levererar i tid. NYC Plåt är det självklara valet för mig.

Jonas - Skånska tak entreprenad AB

Vi har förmånen att ha NYC Plåt som nära samarbetspartner. Ett samarbete sedan starten av deras företag och som bygger på kvalitet och tillit… Kan varmt rekommendera Charlie och hans team!

Henrik - Hjelm & c/o

Vi gillar kakor, gör du?

Kontakta oss för offert

Vi på NYC Plåt AB tror på att ge våra kunder den bästa möjliga service. Om du har frågor eller behöver hjälp med plåtarbeten så är du välkommen att kontakta oss. Vi är experter på plåt och vi har erfarenheten och kunskapen som krävs för att lösa alla dina problem.

Fyll i formuläret eller ring oss på 076-006 06 73 så ser vi till att allt blir gjort på rätt sätt.

Ni når oss även på mailen: info@nyplat24.se

NYC Plåt AB Plåtslagare i Malmö, Trelleborg och Lund med omnejd

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller önskar en offert på ett arbete.

Ni når oss även på info@nyplat24.se