NYC Plåt AB
Plåtslagare Malmö

NYC Plåts (Plåtslagare Malmö med omnejd) vision är alltid att överlämna jobb som vi är riktigt stolta över!

NYC Plåt AB din bästa plåtslagare Malmö

Välkommen till NYC Plåt AB - din plåtslagare i Malmö med omnejd! Vi är experter inom plåtarbete och täcker ett brett spektrum av projekt, från små reparationer till omfattande industriella projekt. Som plåtslagare i Malmö har vi den erfarenhet, kunskap och kompetens som krävs för att vara en pålitlig partner och möta alla dina behov, oavsett om de är stora eller små.

Kvalitet och yrkesstolthet är centrala för oss. Varje kund är värdefull, och vi strävar efter att ge alla enastående produkter. Som plåtslagare Malmö är det vårt mål att leverera arbeten som vi kan vara stolta över, och vi lägger stor vikt vid att skapa trygghet för våra kunder. Vi arbetar med kunder runt om Malmö, Lund och Trelleborg.

NYC Plåt, plåtslagare Malmö, är specialister inom allt som rör plåt. Oavsett om det handlar om små reparationer eller stora industriella projekt, har vi den erfarenhet, kunskap och kompetens som behövs för att vara en pålitlig partner för dig. Kvalitet och yrkesstolthet är våra främsta fokusområden, och vi strävar efter att ge varje kund en produkt de kan vara nöjda med. Vår vision är att överlämna jobb som vi kan vara stolta över och som skapar trygghet för våra kunder.

Ett stort hus med plåttak gjort av NYC Plåt, plåtslagare Malmö, Trelleborg och Lund med omnejd

Plåtslagare i Malmö, Lund och Trelleborg med omnejd

Behöver du hjälp med plåtarbeten Malmö? Då har du kommit rätt!

Vi på NYC Plåt AB är din pålitliga plåtslagare i Malmö med omnejd. Vi arbetar snabbt och effektivt för att lösa alla dina plåtproblem - oavsett om det handlar om plåtslageriarbeten på tak- och fasad eller tillverkning av plåtdetaljer för egen montering. Vi skräddarsyr en lösning för dig, oavsett hur stort eller litet ditt behov är. Vi arbetar som plåtslagare i Malmö, Lund och Trelleborg med omnejd.

Plåtslageriarbeten

Alla förekommande plåtslageriarbeten på tak- och fasad

Plåtdetaljer

Tillverkning av plåtdetaljer för egen montering

Service- och rotarbete

Service- och rotarbete till privatpersoner

Entreprenadarbeten

Service- och entreprenadarbeten till byggfirmor, glasmästeri, takläggare m.m.

Serviceavtal

Serviceavtal med fastighetsbolag

Snöskottning

Snöskottning på tak

Recensioner om NYC Plåt (plåtslagare Malmö)

De vi värdesätter med relationen till NYC Plåt är deras noggrannhet, grymma service och kunskap. Resultatet är korrekt, snyggt och inom avtalad tid – precis som vi vill jobba.

Magnus - Milessons Glas och montage

NYC Plåt är tydliga, lätta att ha och göra med, helt enkelt är en tillförlitlig samarbetspartner. Levererar i tid. Rimliga priser och mycket bra i utförande. NYC Plåt är det självklara valet för mig.

Jonas - Skånska tak entreprenad AB

Vi har förmånen att ha NYC Plåt som nära samarbetspartner. Ett samarbete sedan starten av deras företag och som bygger på kvalitet och tillit… Kan varmt rekommendera Charlie och hans team!

Henrik - Hjelm & c/o

Kontakta oss för offert

Vi på NYC Plåt AB (Plåtslagare Malmö med omnejd) tror på att ge våra kunder den bästa service i alla lägen. Om du har några frågor, funderingar eller behöver hjälp med plåtarbeten i Malmö med omnejd så är du välkommen att kontakta oss. Vi är experter på plåt och vi har erfarenheten och kunskapen som krävs för att lösa alla dina problem. Vi är plåtslagare i Malmö, Lund och Trelleborg.

Fyll i formuläret eller ring oss gärna på nummer 076-006 06 73, så ser vi till att allt blir gjort på rätt sätt!

Ni når oss även på vår mail: info@nyplat24.se

Vi gillar kakor, gör du?

NYC Plåt AB Plåtslagare i Malmö, Trelleborg och Lund med omnejd

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller önskar en offert på ett arbete.

Ni når oss även på info@nyplat24.se